Alfabet romanesc - litere cu animale si cifre

  Sales price: 9,99 €
  Sales price without tax: 9,99 €
  Sales price: 9,99 €
  Suntem siguri ca si copiii tai te surprind cu ingeniozitatea lor asa cum si ai nostri ne surprind pe noi. Am dezvoltat acest set de autocolante cu litere si cifre jucause pentru a le sustine invatarea inainte sa mearga la gradinita. Cu o selectie palpitanta de animale si obiecte, copiii tai vor invata literele mai usor decat ai crede. Animale imitand cifrele vor deveni o companie prietenoasa in invatarea numerelor.

  Incurajeaza-ti copiii sa utilizeze caminul vostru in procesul de invatare a literelor prin repozitionarea acestora pe obiecte cu initialele corespunzatoare sau care contin o anumita litera. Invitati pe cei mici sa va arate cate bomboane au mancat sau folositi cifrele pentru a desemna ordinea sertarelor folosite pentru a va imbraca dimineata.
  Literele cu elemente sunt de forma dreptunghiulara ~ 6x7 cm cu fundal alb iar cifrele au ~ 4x5 cm.
  Material:
  What material to choose?
  Back to: Educational

  Literele cu elemente sunt de forma dreptunghiulara ~ 6x7 cm cu fundal alb iar cifrele au ~ 4x5 cm.

  Acest set este livrat pe 3 coli de 22x31 cm.

  Toate stickerele au o margine îngustă (albă sau transparentă).

  You can use your imagination to apply the elements in the set in any way you want: as a set, on a single or several adjacent walls, or as no set, with the different elements dispersed throughout your kids’ rooms or throughout your home.

  You can also apply these wall stickers in bathrooms.

  Our wall-stickers have a friendly design in bright colors and are easy to apply (no tools required), to reposition, reuse and remove without leaving a trace.


   PayPal Acceptance Mark

  website security

  Stay In Touch

  Follow us! Find out about our latest designs and offers.

  Top